Noordereiland Jazz 2022

Noordereiland Jazz - 10 sept. 2022

Noordereiland Jazz 2022

Zaterdag 10 september
Vanwege het weer is het concert binnen bij KOOZIE, Van der Takstraat 51

Het vorige openlucht jazzfestival was in juni 2019, de laatste in een traditie van jaren, de eerste was in 2007 op de steiger aan het eind van de Van der takstraat.

Op de hoek van de Van der Takstraat en het Burgemeester Hoffmanplein gaat het gebeuren. Gezellig binnen bij Lunchroom Koozie. Christa van Koozie is overal op voorbereid. Een hele geruststelling voor organisator Marcel Streef.

Noordereiland Jazz - 10 sept. 2022

Programma 10 september 2022

 

15.00 – 18.30 uur
DJ Rooiekees

North Sea Round Town - 2018

De aller Rotterdamste jazz-DJ draait plaatjes afwisselend met de live optredens.

 

15.30 uur
Joffie
“Celebrating Gershwin”

Joffie

Muziektheatergezelschap Joffie speelt de muziek uit hun theatervoorstelling “Op reis met George en Ira Gershwin”. De muziek is veelzijdig; meesterlijke musicals, vernieuwende opera’s, swingende songs en mooie ballads.
Met Noordereilander Anita Simons (zang),
Judith Hofstede (zang en dans)
Flip de Liema (gitaar)

 

17.00 uur
Jerôme Hol

Jerôme HolDe laatste jaren heeft Jerôme Hol zich in sneltreinvaart ontwikkeld tot één van de meest eigenzinnige gitaristen van zijn generatie. Jerôme is de vaste gitarist in de Hans Dulfer band. Op zijn recente album ‘Sneak Peek’ zet hij een grote stap vooruit in de ontwikkeling van zijn eigen geluid. Stevig gitaarvuurwerk waarin hij heavy metal sound weet te combineren met de warmte van de blues en de harmonische subtiliteit van jazz.
Line-up t.b.a.

 

Sponsoren:

Sponsoren Noordereiland Jazz