Over ons

Werkwijze & Garanties

Alle door Streef Productions aangeboden bands en artiesten zijn zorgvuldig geselecteerd op professionaliteit, muzikaliteit, kwaliteit van zangstem, prijs/kwaliteit verhouding, repertoire keuze en het vermogen om een publiek te entertainen. U bent verzekerd van goede begeleiding en advies.

Bovendien bieden wij een maximale garantie voor waterdichte contracten en het nakomen van gemaakte afspraken. Mocht het voorkomen dat door een overmacht situatie de door u geboekte artiest niet kan optreden, dan zal Streef Productions alles in het werk stellen om tijdig voor passende vervanging te zorgen zonder daarvoor kosten te berekenen.

In tegenstelling tot privé personen, zijn bedrijven, verenigingen en stichtingen verplicht loonbelasting en sociale premies af te dragen over de gage van de artiest.

Streef Productions is in het bezit van een zogeheten ‘inhoudingsplichtigen verklaring’ van de belastingdienst waarmee wij gerechtigd zijn de verplichting voor het afdragen van loonbelasting en sociale premies van u over te nemen. Hiermee voorkomt u vervelende naheffingen en een loonadministratie voor de artiesten van uw evenement.

Kosten

Indien u ons vraagt om toezending van (prijs)informatie over geschikte musici, artiesten, bands of orkesten, dan zijn hier geen kosten aan verbonden! De voorstellen die wij u voorleggen, verplichten u tot niets. Indien u bij de informatie interessante voorstellen aantreft, kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur op de hoogte stellen of de betreffende artiest of band van uw keuze nog beschikbaar is.

Luisteren

Desgewenst regelen wij voor u dat u een optreden van de artiest of band van uw keuze kunt bijwonen, zodat u zeker weet dat u een goede keuze gemaakt heeft. (Een kijkdatum kan soms even op zich laten wachten, aangezien het soms moeilijk is om buitenstaanders toe te laten op een privé feest of een besloten bedrijfsfeest).

Het plaatsen van een optie

Met een optie kunt u de artiest of band van uw keuze 10 werkdagen veilig stellen. U heeft dan een 1ste boekingsrecht. Het plaatsen van een optie is gratis, verplicht u tot niets en komt na 10 dagen automatisch te vervallen. Indien een andere opdrachtgever een boeking wil plaatsen op uw optiedatum, dan krijgt u 48 uur de tijd om uw 1ste recht van boeking uit te oefenen.