Streef Productions Deejay Show

Artiest

Streef Productions Deejay Show

“Dance classics, pop, soul……….. : feestmuziek op maat”

De betere swingmuziek uit de jaren 60 – 70 – 80 – 90 afgewisseld met de hits van nu. Onze deejays draaien nummers uit diverse stijlen zoals disco, soul, funk, latin, rock, acid jazz, nederpop, rock & roll, rhythm & blues, dance, r’n’b, reggae, etc.
Daarnaast hebben onze deejays ervaring in het samenwerken met coverbands en is de DJ show dus prima te combineren met een liveband van Streef Productions.

Wat kunt u verwachten van Streef Productions’ Deejays?
De Deejays van Streef Productions zijn gespecialiseerd in bruiloften en andere gelegenheden waar een combinatie wordt gezocht van kwaliteit, intimiteit en flexibiliteit. De ervaren Deejays van Streef Productions zijn gewend een breed publiek van 8 tot 80 muzikaal te vermaken.

Inspelend op het verloop van uw evenement weet de DJ het feest, volledig op uw wensen afgestemd,  tot een succes te maken.

Muziek naar keuze:
In een voorgesprek kunt u zelf aangeven waar uw voorkeuren liggen. U kunt in dit gesprek ook speciale songs aanvragen en aangeven welke muziek u absoluut niet wenst te horen. Uw DJ stelt dan een op maat gesneden repertoire samen.

Standaard speelduur:
Deejay Streef Productions vult uw feestavond in en zorgt voor passende muziek voor de duur van maximaal 5 uur.


Streef Productions Deejay Show aanvraagformulier:

 

Aanvraag Streef Deejay Show